• Voor 15:00 uur besteld morgen in huis!

  • Gratis verzending

  • Showroom in Bussum en Emmen

  • Achteraf betalen met AfterPay

Neem contact met ons op

Email

Bauhauschairs.nl biedt een quick-response e-mail service aan voor vragen omtrent producten-, service- of ordervragen. Wij streven ernaar uw mail direct te beantwoorden op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur, met een garantie van een antwoord binnen 24 uur. Dus heeft u vragen? Mailt u gerust naar info@bauhauschairs.nl

 

Telefoon

Op ma. t/m do. tussen 10.00 en 17.00 uur en op vr. tot 16.00 uur kunt u ons ook bereiken per telefonische klantenservice. Één van onze medewerkers staat dan voor u klaar om u per telefoon te woord te staan. Indien u belt over huidige bestellingen, vragen wij u uw ordernummer bij de hand te hebben alvorens te bellen.


WhatsApp service

Wij van Bauhauschairs streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze diensten voortdurend te verbeteren. Daarom bieden wij, naast onze quick-response e-mailservice, nu ook een WhatsApp service aan. Maandag tot en met vrijdag staat een van onze medewerkers klaar tussen 9.00 en 17.00 uur om u per WhatsApp direct te woord te staan voor dringende vragen op het nummer +31(0)6 29 36 05 26 (alleen WhatsApp of sms service). (Op vrijdag aangepaste tijd tot 16.00 uur)

 

Contact informatie

  • Herlaad captcha

* Verplichte velden

Direct 5 euro korting op uw bestelling?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct uw kortingscode (minimaal bestelbedrag 50 euro)
Kortingscode::
Vandaag besteld voor 15.00 uur? Morgen GRATIS thuisbezorgd!