• Voor 15:00 uur besteld morgen in huis!

  • Gratis verzending

  • Showroom in Bussum en Emmen

  • Achteraf betalen met AfterPay

Levering

Wanneer wordt mijn order bezorgd?

Besteld u bij ons voor 15.00 uur, dan kunnen wij bijna alle artikelen de eerstvolgende werkdag bezorgen, waar en wanneer u dat wilt. Ruim 70% van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Staat er bij een product een levertijd vermeld? Dan geldt de levertijd die bij het product staat vermeldt.

Bestel voor 15:00 uur op:            1e bezorging op:                          Niet thuis? 2e bezorging op:
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

Hoe wordt ik op de hoogte gehouden van de levering?

Zodra u een order bij ons plaatst, ontvangt u hiervan bevestiging per e-mail. De avond voor levering ontvangt u ook rond 19.30 uur een e-mail met hierin een track & trace code. Met deze track & trace code kunt u uw order volgen en zien welke werkdag DHL uw pakket(ten) komt leveren. DHL kan helaas geen tijdsindicatie geven en zal langskomen tussen 09.00 - 18.00 (ma t/m vr)

 

Hoe kan ik mijn bezorgmoment kiezen?

In het bestelproces kunt u een gewenste afleverdag selecteren. U kunt kiezen uit de volgende bezorgmethodes:

  • Gratis levering: DHL levert uw product op maandag t/m vrijdag zonder tijdsindicatie en zal langskomen tussen 09.00 en 18.00 (ma t/m vr)
  • Voor 11.00 uur levering (€15,95): DHL levert uw producten tussen 09.00 en 11.00 uur.  

 

Niet thuis, wat nu?

Bent u niet thuis, dan komt DHL automatisch de volgende dag nog een keer langs. Bent u de tweede keer wederom niet thuis, dan bewaart DHL uw pakket bij het dichtstbijzijnde depot. U hebt dan vijf dagen de tijd om het af te halen. Bent u niet in de mogelijkheid om uw pakket in die vijf werkdagen af te halen, dan gaat uw order automatisch naar ons retour. Voor een nieuwe levering dient u dan transportkosten te betalen.

 

Bezorgen op een DHL parcelshop

Helaas kunnen wij uw order niet direct op een DHL parcelshop laten leveren. Wel levert de DHL chauffeur na twee afleverpogingen uw pakket op een DHL afhaalpunt bij u in de buurt. Helaas kunt u dit bezorgpunt niet wijzigen.

 

Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten! Onze klantenservice reageert op werkdagen binnen 24 uur op de door u gestelde vraag.
Direct 5 euro korting op uw bestelling?
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct uw kortingscode (minimaal bestelbedrag 50 euro)
Kortingscode::
Vandaag besteld voor 15.00 uur? Morgen GRATIS thuisbezorgd!